REDUCERI pana la 70%!


Responsabilitate sociala


Responsabilitate sociala

Politica - Introducere & Scop

 

Politica noastra de responsabilitate sociala se refera atat la responsabilitatea noastra fata de mediul creat de companie cat si la mediul in care activeaza compania. Existenta companiei noastre nu este solitara, ea face parte dintr-un sistem mai mare de oameni, valori, alte organizatii si natura. Drept urmare la randul nostru dorim sa oferim inapoi lumii ceea ce si ea ne ofera noua.

Aceasta politica subliniaza actiunile companiei de responsabilitate sociala.

Scop

Aceasta politica se aplica companiei si filialelor sale, indiferent de locatie. De asemenea aceasta se poate referi si la furnizori sau parteneri.

Elementele politicii

Compania noastra isi propune sa fie o afacere responsabila, care satisface cele mai inalte standarde de etica si profesionalism. Aceasta va lua in considerare si analiza toate aspectele si partile interesate inainte de a actiona.

Responsabilitatea sociala a companiei noastre se incadreaza in doua categorii: conformitate si proactivitate. Conformitatea se refera la angajamentul companiei noastre de a respecta legea si valorile comunitatii. Proactivitatea este orice initiativa de promovare a drepturilor omului, de ajutorare a comunitatilor si de protectie a mediului inconjurator.

 

Conformitate

Legalitate

Vom adera la liniile directoare legale privind siguranta si corectitudinea tranzactiilor. Fiecare parteneriat si colaborare vor fi deschise si transparente. Valoarea de afaceri si beneficiile financiare vor rezulta doar din operatiuni legitime. Vom respecta intotdeauna legea inclusiv practicile anti-mita si anti-coruptie. Compania noastra se angajeaza, de asemenea, sa isi onoreze politicile sale interne.

Etica afacerii

Ne vom desfasura intotdeauna afacerea cu integritate si respect fata de drepturile omului. Vom stabili politici si proceduri pentru a promova etica in afaceri. Exemple sunt respectul fata de consumator, practicile etice de guvernare corporativa si practicile anti-coruptie. Compania noastra va urmari de asemenea si asteptarile etice ale societatii.

Protejarea mediului inconjurator

Compania noastra recunoaste necesitatea protejarii mediului natural. Pastrarea mediului curat si nepoluat este un beneficiu pentru noi toti. Vom urma intotdeauna cele mai bune practici cand este vorba de reciclare si administrarea oricarui tip de deseu rezultat in urma activitatilor noastre.

Protejarea oamenilor

Ne vom asigura ca activitatile desfasurate nu implica nici un risc pentru sanatatea sau siguranta angajatilor sau comunitatii. Vom sprijini diversitatea si vom ajuta la pastrarea elementelor culturale importante.

Drepturile omului

Compania noastra este dedicata protejarii drepturilor omului. Este un angajator dedicat respectarii oportunitatilor egale si va include toate practicile corecte de munca. Compania se va asigura ca activitatile sale nu incalca in mod direct sau indirect drepturile omului in orice tara (exemplu, munca fortata).

 

Proactivitate

Donatii si ajutoare

Compania noastra poate pastra un buget pentru a face donatii banesti. Scopul lui va avea doua parti. Compania va urmari dezvoltarea artelor, educatiei precum si evenimentele desfasurate de comunitate. De asemnea va urmari sa ii ajute pe cei aflati la nevoie.

Voluntariat

Compania noastra isi va incuraja angajatii sa se ofere voluntari. Ei se pot oferi voluntari atat prin programe desfasurate intern cat si extern. Compania noastra poate sponsoriza evenimente de voluntariat din alte organizatii.

Conservarea mediului

Compania noastra, in afara de obligatiile legale, poate avea si o atitudine proactiva in conservarea mediului. Exista activitati carora le vom acorda o atentie deosebita. Exemple de activitati de responsabilitate sociala includ conservarea energiei, reciclarea, activitati/excursii de reimpadurire care incorporeaza technologii ecologice.

Sprijinirea comunitatii

Compania noastra poate initia si sprijini programe educationale si de investitii in comunitate. De exemplu ea poate incepe parteneriate cu furnizori pentru construirea de cladiri publice. Poate oferi spirjin organizatiilor non-profit sau miscarilor de promovare a dezvoltarii culturale si economice a comunitatilor locale, inlcusiv la nivel national.

Educatie

Compania noastra va investi in mod activ in Cercetare si Dezvoltare. Vom fi deschisi sugestiilor si vom asculta cu atentie fiecare idee care ne este transmisa. Compania noastra va incerca sa imbunatateasca in mod continuu modul in care functioneaza.

 

Compania noastra va actiona cu promptitudine in a-si promova identitatea ca o afacere constienta social si responsabila. Conducerea se asigura ca aceasta politica este transmisa la toate nivelele. Managerii nostrii sunt de asemenea responsabili pentru a rezolva orice problema legata de responsabilitatea sociala.