REDUCERI pana la 70%!


Politica de Confidentialitate


Politica de Confidentialitate

Carpathica Authentic Srl este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Carpathica Authentic Srl pune in practica prevederile legale in vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si are o abordare extrem de stricta referitoare la protectia si securitatea datelor.

Carpathica Authentic Srl NU dezvaluie, sub nici o forma, partial sau integral datele colectate de la utilizatorii sai unor terte parti cu exceptia partenerilor contractuali si numai in scopul procesarii comezilor plasate sau a desfasurarii activitatilor conexe legate de acestea.

Carpathica Authentic Srl NU va cere niciodata sa dezvaluiti, partial sau integral, date de autentificare si va recomanda cu tarie sa nu dezvaluiti asemenea detalii absolut nimanui, sub nici un pretext, acestea fiind strict secrete si personale fiecarui cont de utilizator. Reprezinta raspunderea totala, absoluta si solitara a fiecarui utilizator, indiferent de nivelul de acces, sa pastreze aceste date in siguranta.

Carpathica Authentic Srl va va cere la un interval de timp anumit sa va schimbati parola, aceasta operatiune fiind obligatorie. Veti fi notificat in momentul autentificarii cand aceasta operatiune trebuie sa aiba loc.

Carpathica Authentic Srl va furniza informatii despre utilizatorii inregistrati doar la solicitarea expresa a organelor abilitate legal.