REDUCERI pana la 70%!


Manifestul carpathica.com


Manifestul carpathica.com

"Ne-am nascut din dorinta de a duce excelenta romaneasca in lume."

Carpathica.com si ideea ei de a sprijini excelenta romaneasca ar putea parea o idee mult prea romantica in mediul feroce al afacerilor din zilele noastre. Totusi noi credem cu tarie in proiectul nostru si de aceea dorim sa impartasim aceasta viziune cu voi toti. Stim ca pana la urma lucrul in echipa ne va face sa triumfam.

Carpathica.com isi imprumuta principiile de baza, cultura si atitudinea de la compania mama (Carpathica Authentic) careia ii datoreaza insasi existenta.
In acest fel si noi pornim avand acelasi crez, de a oferi si a sprijini tot ce inseamna Excelenta Naturala Continua ("Continuous Natural Excellence").

Consideram acesta a fi un mod natural, sanatos si foarte robust prin care individual sau in grup se poate crea un mediu in care limitele sunt mereu depasite prin inovare; care apare in mod continuu si este limitata doar de creativitatea individului sau a grupului. Asa se creaza un avantaj competitiv care poate oricand sa incline balanta in mod favorabil daca este pus in competitie cu exponenti care vin din alte medii sau culturi.

Fondatorul nostru considera ca: "Este nevoie de o schimbare majora in gandire pentru a intelege ca modul in care lucrurile sunt, si au fost, pot si trebuie sa fie contestate pentru a evolua." ("It takes a major cognitive shift to understand that the way things are, and have been, can and should be challenged in order to evolve.")

Si din acest punct porneste noutatea pe care Carpathica.com o aduce si o pune la dispozitia tuturor celor care doresc sa faca parte din aceasta generatie care vrea mai bine si mai mult.

Carpathica.com are ca ultim scop sa sprijine produsul si producatorul roman si prin aceasta bineinteles sa participe la bunastarea intregii societati. Este o platforma exclusivista dedicata in intregime acestei viziuni, de a oferi lumii calitatea romaneasca.

Acestia suntem noi, aceasta e Carpathica.com, o platforma independenta dedicata excelentei romanesti.

Te invitam cu draga inima sa ni te alaturi acum.

Iti multumim,
Echipa Carpathica.com