REDUCERI pana la 70%!


Garantia carpahtica.com


Garantia carpahtica.com

Noi va oferim o garantie, care din punctul de vedere al proiectului nostru este foarte importanta si aceea este ca produsele listate pe platforma noastra sunt "Garantat 100% Fabricat in Romania".

Avem politici foarte stricte cand vine vorba de selectarea celor care doresc sa vanda pe platforma noastra (inclusiv un proces manual, o verificare individuala, raspunderi contractuale si discretie absoluta in selectie) si tocmai din acest motiv, pentru a putea sustine garantia oferita cumparatorilor nostri.

Cand cumperi de pe carpathica.com ai siguranta ca ai cumparat de la un producator roman (o personalitate juridica legal inregistrata in Romania cu capital integral sau majoritar romanesc) un produs romanesc (produs al carui proces de fabricatie este integral sau majoritar desfasurat in Romania).

Bineinteles exista si detalii mai subtile si diferite nuante cand vine vorba de materii prime si altele si noi intelegem la fel cum suntem siguri ca o fac si cumparatorii nostri ca in Romania nu exista tot ce e necesar intotdeauna, cum ar fi de exemplu toate materiile prime (ex. Romania nu este un mare producator de bumbac).

Asadar noi iti oferim aceasta garantie, acum depinde doar de tine cumparatorule daca iti satisface sau nu cerintele. Noi credem cu tarie in excelenta romaneasca si in puterea ei de a satisface chiar si cele mai complexe cerinte.

Daca suna bine, te invitam cu draga inima sa te inregistrezi,
Echipa carpathica.com