REDUCERI pana la 70%!


Expedieri & Livrari


Expedieri & Livrari

* Nota: Pentru comenzi internationale va rugam sa ne contactati! Email: salut@carpathica.com

Carpathica Authentic Srl si partenerii expediaza fiecare comanda folosind servicii specializate de curierat.

Termenele de livrare incep de la 24/48 de ore pentru produsele aflate in stoc si variaza in functie de tipul produsului cumparat: Fabricat manual, La comanda, Unicat. Acestea din urma au pe pagina de detaliu o eitcheta care specifica in mod vizibil din ce categorie face parte. In plus ele sunt insotite de o nota care indruma cumparatorul spre a consulta descrierea produsului unde producatorul are obligatia sa prezinte cumparatorului date clare despre perioada necesara fabricatiei, respectiv livrarii.

Pagina de detaliu a produsului de asemenea prezinta un contor care estimeaza timpul de livrare. Este o estimare si trebuie luata ca atare. De la caz la caz aceasta estimare, in functie de intelegerea avuta cu cumparatorul, poate varia, fie timpul de livrare devenind mai scurt, fie mai lung.

In procesul de finalizare al comenzii mai exista referitor la expediere si livrare si alte optiuni cum ar fi: Deschide pachetul la livrare, Livrare matinala, Livrare sambata, Mesaj pentru curier.

Livrarea se face 6 zile pe saptamana, de la 09:00 - 17:00.

Comenzile plasate si confirmate pana la ora 15:00, in cazul produselor aflate pe stoc, vor fi preluate in aceeasi zi pentru livrare.

Daca aveti intrebari va rugam sa nu ezitati sa ne contactati: