Exclusiv Fabricat in Romania!


Alexandra Ghiorghie
Brand
Alexandra Ghiorghie

Alexandra Ghiorghie

Din 2011


Produse

64


Popularitate

0


Vizualizari

217


Fain-uri

1


Urmaritori

1


Recenzii

0
Alexandra Ghiorghie a crescut printre haine si in lumea modei, practic nici nu s-a gandit vreodata sa aleaga alt domeniu. Pasiunea ei pentru creatiile vestimentare a fost completata prin cursuri de fashion design in Bucuresti, Milano si Paris. A continuat prin a construi o echipa solida, formata din tehnicieni si modelieri la fel de pasionati de munca lor, care se implica cu profesionalism in transformarea schitelor in produse finale.

Brandul « Alexandra Ghiorghie » este conturat in jurul unor linii fundamentale, care tin de calitatea tesaturilor, rafinamentul tiparelor si importanta acordata detaliilor.

Creatiile « Alexandra Ghiorghie » vor sa transpuna multitudinea de fatete ale feminitatii, uneori antonimice:  inocenta si maturitate, sensibilitate si forta, romantism si realism, evlavie si senzualitate. Ne dorim sa propunem clientelor noastre produse adaptate mai multor tipuri de silueta, pentru diferite momente ale zilei : fie ca este vorba de orele petrecute la birou, de evenimentele alaturi de cei dragi sau de momentele de relaxare in vacanta.