REDUCERI pana la 70%!


CM - creation de mode, eleganta la superlativ

 

CM - creation de mode, eleganta la superlativ
Adaugat: 17 Decembrie 2016, 14:31

„CM - création de mode” este un proiect de imagine si design vestimentar destinat exclusiv mireselor. Avand la baza experienta unor profesionisti in designul vestimentar si al consilierii de imagine, acest proiect vizeaza crearea imaginii unice si impecabile pe care orice mireasa si-o doreste.

Este cunoscuta dorinta fiecaruia dintre noi de a fi unici, prin personalitate si imagine. Si cum personalitatea nu se poate schimba, „CM  création de mode”  ofera o solutie vestimentara unica, sintetizand toate ideile miresei, ceea ce duce inevitabil la „ROCHIA” perfecta.  Astfel, rochia de mireasa devine o experienta insolita de creatie, reunind creativitatea designerului, indemanarea croitorului, fantezia stilistului si originalitatea miresei.

Pornit ca un “ajutor” timid dar cochet oferit prietenelor aflate in impasul alegerii rochiei de mireasa, „CM - création de mode” incepe sa se dezvolte ca un proiect de imagine care vizeaza “total look”-ul, pe langa rochia de mireasa propunandu-se machajul, coafura, buchetul de mireasa, pantoful sau bijuteria care sa completeze o tinuta unica.

„CM  création de mode” propune rochii executate la comanda, in sistem unicat. Folosind tesaturi de calitate si o executie care impleteste tehnologia si handmade-ul, acest proiect de imagine vine in intampinarea dorintei de unicitate a miresei, ghidandu-se dupa crezul lui Dior care afirma ca „stilul nu defineste brand-ul, ci persoana”.

Prima iesire la rampa a „CM - création de mode” a fost la a V-a editie a “Art Marriage”, incheiand seara de prezentare cu rochia-bijuterie realizata in colaborare cu creatoarea de bijuterii Alexandra Catargiu. Produsul realizat din peste 3000 de perle si 10 metri de tafta demonstreaza deschiderea brandului catre exerimente de imagine.

Rochia de mireasa reprezinta punctual maxim de stralucire in devenirea adulta. Ea marcheaza un sfarsit de ciclu si inaugureaza o minunata aventura a vietii in doi. Ramane in memoria tuturor ca  rochia care a scris istoria personala a fiecareia.