REDUCERI pana la 70%!


Alexandra Ghiorghie, delicatete, rafinament, detaliu

 

Alexandra Ghiorghie, delicatete, rafinament, detaliu
Adaugat: 6 Februarie 2017, 23:52

A crescut printre haine şi în lumea modei practic şi nici nu s-a gândit vreodată să aleagă un alt domeniu de activitate. “Nu ştiu să fac altceva mai bine!” spune Alexandra, căreia creaţia vestimentară îi este profesie şi marea pasiune.

Când vine vorba de creaţiile preferate, Alexandra iubeşte să realizeze rochii de seară. Sunt creaţiile ei preferate, cele mai apropiate de suflet. “Caut să realizez ceva original din detalii. Mi se par foarte importante, ele schimbă totul la o ţinută”.


Creatorul ei preferat este Alexander Mcquin, care foloseşte voaluri şi ţesături la modul conceptual.
“Nu există piaţă de calitate!” Despre piaţă vestimentară românească, Alexandra crede că nu oferă suficient pe partea de vestimentaţie de calitate şi pentru persoanele mature.
“Din ce în ce mai bine. Lipseşte piaţa pentru domni şi doamne, nu doar la noi, ci şi afară. Creatorii români se concentrează prea mult pe tineret.”, spune Alexandra.

Cum se îmbracă bărbaţii români? Şi barbaţii din România încep să se îmbrace mai bine. Abia acum încep, dar nu au propriu-zis o educaţie a vestimentaţiei şi rolul principal pentru a-i „struni” revine doamnelor. „Bărbaţii romani nu au o educaţie a modei şi aici doamnele trebuie să-i strunească şi să-i educe. Faţă de bărbaţii străini, românii nu au atât de multă imaginaţie şi dorinţă de a-şi creea o imagine frumoasă, dar acum încep să-şi dezvolte aceste abilităţi”, spune Alexandra.

Creatoarea admiră modul de a se îmbrăca al italienilor şi francezilor, dar şi pe cel al germanilor. „Nemţii sunt inventivi în a se îmbrăca. Au un stil neglijent, dar pe ansamblu dau bine. Bărbaţii francezi se îmbracă cel mai bine. Sunt mai burghezi. Italienii sunt eleganţi”, caracterizează creatoarea felul de a se îmbrăca al europenilor.
Ca sursă de inpiraţie pentru creaţiile ei, Alexandra foloseşte imagini, obiecte, sentimente, detalii în principiu.